Valgykla
Labai svarbu, kad mokiniai laikytųsi nustatyto tvarkaraščio ir valgyti eitų jiems paskirtos pertraukos metu. Tai padės užtikrinti sklandų ugdymo procesą bei patogų ir tvarkingą mokinių maitinimą.
Valgykloje mokiniai turi galimybę valgyti šiltą maistą: pusryčius ir pietus.
Dienos valgiaraštį sudaro:
- Salotos ir užkandžiai
- Karšti patiekalai: įvairios košės, mėsos, žuvies, bulviniai ir miltiniai.
Kiekvieną dieną mokiniai turi galimybę pasirinkti sveikatą tausojantį patiekalą.
Viskas yra gaminama vietoje, tame tarpe ir konditeriniai gaminiai (bandelės, pyragai), spaudžiamos vaisių, daržovių sultys.
UAB „Kaspaula” direktorė Dalia Šlepavičienė, tel. nr. 8 620 65089.
UAB „Kaspaula“ credo – visavertė ir subalansuota mityba.